Żeberka wieprzowe pieczone z farszem figowym i pistacjowym

Żeberka wieprzowe pieczone z farszem figowym i pistacjowym
Pieczone żeberka wieprzowe z farszem figowym i pistacjowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 962 kalorie, 93g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka gałązek rozmarynu, figi i pistacji farszu, center-cut pieczenia żeber wieprzowych, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, Pieczona Wieprzowina Z Farszem Cebulowym, oraz Pieczona wieprzowina z farszem cebulowym.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 6 składników i 4 szklanki wody w dużym rondlu na średnim ogniu, aż sól i cukier rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i dodać pozostałe 2 szklanki zimnej wody. Schłodzić solankę do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WodaWoda
3
Umieść 1 pieczone żeberko wieprzowe w każdej z 2 dużych plastikowych torebek. Solankę i przyprawę podzielić równo między worki. Chill 12 do 16 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń żeberka WieprzowegoPieczeń żeberka Wieprzowego
PrzyprawyPrzyprawy
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Wyjąć wieprzowinę z solanki. Spłukać; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
6
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ciepła ciężka duża patelnia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Miejsce 1 pieczeń wieprzowa, strona tłuszczu w dół, w patelni i gotować, aż brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przenieść pieczeń do obramowanej blachy do pieczenia, tłuszczu stronie do góry. Powtórzyć z drugą pieczoną wieprzowiną. Zorganizuj Pieczenie z żeberkami na środku arkusza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Pieczeń, aż termometr włożony do środka rejestry wieprzowe 63°, O 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
11
Pozwól odpocząć 15 minut.
12
Wyrzeźbić 6 kotletów z pieczeni.
13
Podawać z farszem figowym i pistacjowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
FarszFarsz
FigiFigi
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn