Żeberka wieprzowe Lo Mein
Jeśli masz około 6 godzin i 55 minut do spędzenia w kuchni, żeberka wieprzowe Lo Mein mogą być niesamowitym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Ten przepis jest dla 6 osób. To danie główne ma 842 kalorie , 26 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Za 1,77 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Ten przepis z Taste of Home wymaga różyczek brokułów, miodu, octu jabłkowego i zielonej cebuli. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Beef Lo Mein Noodles , Chicken Lo Mein i Coconut Chow Mein Butterscotch Cookies .
Instrukcje
W wolnowarze o pojemności 3 qt wymieszaj żeberka, marchewki i cebulę. W małej misce wymieszaj brązowy cukier, sos sojowy, ketchup, miód, ocet, czosnek, imbir i płatki papryki.
Zalej żeberka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż wieprzowina będzie miękka.
Przełożyć na talerz, rozdrobnić dwoma widelcami i włożyć z powrotem do wolnowaru.
Wymieszaj z brokułami i orzechami wodnymi. Przykryj i gotuj przez kolejne 30 minut lub do momentu, aż brokuły będą chrupiąco-miękkie. W międzyczasie ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odcedź. W dużej misce wymieszaj spaghetti i mieszankę wieprzowiny.