Żeberka ugotowane na czerwono to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 859 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kasztanów wodnych, czapki z grzybami shiitake, bulion wołowy o mniejszej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żeberka Krótkie Wolno Gotowane, Żeberka krótkie wolno gotowane, oraz Żeberka Musztardowe Wolno Gotowane.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj połowę wołowiny na patelnię; gotować 3 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Usuń wołowinę z patelni. Powtórz procedurę sprayem do gotowania i pozostałą wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj imbir, Skórka, i czosnek do patelni; smażyć 30 sekund lub aż pachnące. Mieszać w sherry, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać grzyby; gotować 3 minuty lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
6
Dodać wołowinę, bulion i kolejne 5 składników (przez cynamon); doprowadzić do duszenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i dusić 2 1/2 godziny lub aż wołowina jest bardzo delikatna. Wmieszać kasztany wodne; gotować przez 5 minut. Wyrzucić cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Podawać na ryżu; posypać cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.