Żeberka Szkliwione Jagodami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj żeberek z jagodami. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 147g białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 1540 kalorii. Na $5.75 za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mięsisty baby powrotem żeber, gałązki szałwii, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jagodę, możesz podążać za tym daniem głównym z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, Szkliwione żeberka do grillowania, oraz Klon-Szkliwione Żebra dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 i ustaw półki w górnej i dolnej części. W misce, połączyć czosnek w proszku, cebula w proszku, pieprz i 1 1/2 łyżki soli. Ustawić żeberka na 2 obramowane blachy do pieczenia i pocierać przyprawami. Przykryć folią i piec przez 1 godzinę i 30 minut, do miękkości, przełączając patelnie w połowie.
Tymczasem w dużym rondlu rozpuść masło. Zawiązać gałązki szałwii i tymianku sznurkiem kuchennym.
Dodaj cebulę, czosnek i wiązki ziół do rondla i gotować na umiarkowanym ogniu, aż cebula zmięknie, 8 protokół.
Dodać ocet i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj idealny syrop jagodowy i ostry sos i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, 10 protokół. Odrzuć wiązkę ziół.
Rozgrzej brojlery. Pracując z jednym arkuszem żeber na raz, umyj spód każdego stojaka szkliwem i piecz, aż się zarumienią. Odwróć żebra i powtórz po drugiej stronie.
Przełożyć blachę do pieczenia na dolną półkę piekarnika. Powtórz z pozostałymi żebrami.
Przenieś żebra na powierzchnię roboczą i pokrój między kościami. Ułożyć żebra na talerzu. Podaj pozostałą glazurę przy stole.