Żeberka Pieczone W Miodzie
Żeberka pieczone w miodzie to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 698 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka consomme wołowiny, ząbki czosnku, sos sojowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka z miodem i frytki pieczone w piekarniku z koprem włoskim Aioli {Marx Foods Challenge}, Żeberka Miodowe, oraz Żeberka Miodowo-Czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze pięć składników w misce.
Wlać połowę do dużej plastikowej torebki zamykanej lub płytkiego szklanego pojemnika; dodać żeberka. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc, obracając raz. Przechowywać w lodówce pozostałą marynatę.
Żeberka wyjąć na nasmarowaną patelnię; wyrzucić marynatę. Przykryć i piec w temperaturze 425° przez 10 minut. Zmniejszyć temperaturę do 325°. Przykryć i piec 30 minut dłużej; odcedzić.
Zalać żeberkami marynatą.
Piec, odkryte, przez 50-70 minut lub do mięsa jest miękka, fastrygowanie często.