Żeberka pieczone na stojąco z sosem borowikowym i boczkiem

Żeberka pieczone na stojąco z sosem borowikowym i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego żeberka stojącego z sosem borowikowym i boczkiem. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 7,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 1085 kalorii. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, pieczeń z żeberek wołowych, sos chrzanowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń żeber na stojąco, farsz szpinakowo-borowikowy, SOS Irish Whiskey i krem chrzanowy, Niezawodne żeberka stojące pieczone z sosem z patelni, oraz Żeberka Stojące Pieczone Z Sosem Koniakowym.

Instrukcje

1
Po uruchomieniu procesora Wrzuć czosnek przez rurkę i drobno posiekaj. Zeskrobać miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj tymianek, olej, sól i pieprz; zmiksuj do wklejenia. Pat pieczeń suche z ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Miejsce pieczeń, kości stronie w dół, w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Wytnij kilka płytkich szczelin w tłuszczu. Wciśnij trochę pasty czosnkowej w szczeliny. Pozostałą pastę czosnkową pocierać na całej pieczeni. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć folią i schłodzić. Odkryć i odstawić w temperaturze pokojowej 2 godziny przed pieczeniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 232°. pieczeń wołowa 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do350. piecz, aż termometr włożony do wołowiny od środka góry rejestruje 125 ° F do 130 ° F dla średnio rzadkich, około 1 godziny 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Przełożyć na półmisek; zaparkować patelnię z sokami na sos borowikowy i Boczkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Niech pieczeń stać co najmniej 20 minut i do 1 godziny.
8
Podajemy pieczeń z sosem, śmietaną chrzanową i popoversami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
SOSSOS
1
Kup najlepszą wołowinę, na jaką możesz sobie pozwolić - przynajmniej USDA Choice, najlepiej USDA Prime-i pozwól jej marynować do 36 godzin w pastie czosnkowo-ziołowej. Pieczenie klasy Premium można zamówić dla Ciebie w dowolnym dziale mięsnym supermarketu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
MięsoMięso
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn