Żeberka Krótkie
Need a dairy free main course? Żeberka mogą być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 104g tłuszczu, oraz w sumie 1282 kalorie. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka bulionu wołowego, sól i pieprz, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Żeberka Krótkie, oraz BBQ krótkie żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Żeberka doprawiamy obficie, lub do smaku, przyprawami domowymi. Lekko posypać 2 łyżkami mąki.
W holenderskim piekarniku umieść niewielką ilość oleju.
Dodać 2 ząbki czosnku i gotować, aż lekko rumiane.
Dodać żeberka i brązowy z każdej strony.
Dodać pół wody i pół bulionu wołowego na pokrycie żeber. Doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć żeberka z holenderskiego piekarnika i umieścić w naczyniu zapiekanym.
Dodaj pozostały czosnek, sól i pieprz, cebulę i około 1 szklanki bulionu do żeber. Żeberka pieczone przez 2 godziny.
Podawać na maślanym białym ryżu.
1/4 szklanki czarnego pieprzu
1/4 szklanki czosnku w proszku
Połącz wszystkie składniki w misce.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Żeberka wołowe można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.