Żeberka, kapusta i kapusta kiszona

Żeberka, kapusta i kapusta kiszona
Jeśli masz w pobliżu 3 godziny i 10 minut do spędzenia w kuchni, zapasowe żeberka, kapusta i kiszona kapusta mogą być świetne bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1130 kalorii, 60g białka, oraz 82g tłuszczu. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 124 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z prostych przepisów wymaga kiszonej kapusty, czosnku, kminku i brązowego cukru. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Podwójne żeberka szczęścia z kiszoną kapustą i kapustą, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Żeberka Zapasowe.

Instrukcje

1
Żeberka pocierać przyprawami i schłodzić: żeberka pocierać czosnkiem, kminkiem i popękanym czarnym pieprzem. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce do 24 godzin (jeśli masz czas, w przeciwnym razie pominąć).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Nasiona KminkuNasiona Kminku
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Upiec żeberka zapasowe: 
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
3
Piekarnik rozgrzać do 204°. rozpakować żeberka zapasowe z folii. Żeberka doprawić solą i pieprzem. Owinąć żebra folią aluminiową i umieścić je na patelni do pieczenia. Piec w temperaturze 400 ° F przez 1 godzinę 15 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
W holenderskim piekarniku umieścić kiszoną kapustę, cebulę, kminek, brązowy cukier i kapustę. Wymieszaj piwo, wodę i bulion z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj pieprz do smaku. Obniżyć temperaturę piekarnika do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Piecz mieszankę kapusty kiszonej, przykrytą, przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodać żeberka do kiszonej kapusty, piec jeszcze jedną godzinę: obniżyć temperaturę piekarnika do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Żeberka ułożyć na kiszonej kapuście, przykryć i gotować przez dodatkową godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
W razie potrzeby dodaj więcej płynu.
7
Żeberka podawać z kiszoną kapustą. Dobre z gotowanymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn