Żeberka i Młode Kolczyki duszone w soku jabłkowym

Żeberka i Młode Kolczyki duszone w soku jabłkowym
Żeberka i Młode Kolczyki duszone w soku jabłkowym mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 977 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.95 za porcję. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, cebulę, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka duszone w piwie z sosem pomarańczowo-Tamaryndowym, Jabłko Szkliwione Żeberka Dziecięce, oraz Jabłko i sos BBQ Baby Back żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Żeberka wieprzowe doprawić dużą ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
3
Podgrzać patelnię z grubym dnem na dużym ogniu i skropić olejem. Żeberka Sear po obu stronach, aż złoty kolor na kilka minut z każdej strony. Stos oba stojaki żeber na 1 stronie patelni do pieczenia. Z drugiej strony, umieścić Collard zieleni, następnie cebuli i czosnku na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Wlać sok jabłkowy i ocet jabłkowy, dodać tymianek, następnie przykryć folią, wstawić do piekarnika i dusić przez 1 godzinę 30 minut do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Po zakończeniu wyjąć folię, zalać mięso sokami z patelni, następnie gotować przez kolejne 20 minut, aż mięso będzie miało przyjemną karmelizację, a płyn zmniejszy się, tworząc lepką glazurę na mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieścić Collard zieleni i Duszenia płyn na półmisku i top z żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Podajemy żeberka na ziarnach collard z duszonym płynem i puree ze słodkich ziemniaków
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Słodkie ziemniaki nakłuć widelcem, skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Umieść je na patelni i piecz przez 45 minut, aż będą bardzo miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W małym garnku z sosem, na małym ogniu, podgrzać śmietanę z liśćmi laurowymi, następnie ogrzać, aż będą gotowe do puree ziemniaków. Liście laurowe wyrzucić przed dodaniem do ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Gdy ziemniaki są na tyle chłodne, aby sobie poradzić, zgarnij miąższ do miski robota kuchennego. Doprawić solą, cynamonem, gałką muszkatołową, skórką pomarańczową i brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać śmietanę i 1 łyżkę masła i puree, aż będzie super gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Dymne aromaty prowadzą do podniebienia, które jest niesamowicie jedwabiste, słone i artykułowane; kwiat wiśni i piarga w ultra hi-def; delikatna nić chile-thread na finiszu nie przeszkadza w chłodnej, przewiewnej złożoności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn