Żeberka Filipińskie
Filipińskie żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.12 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 677 kalorii, 40g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. 67 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, cebulę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Żeberka Filipińskie, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żeberka w garnku o pojemności 5 do 6 litrów z 2 zaklinowanymi cebulami, 4 łyżkami sosu sojowego, pieprzem i anyżem gwiazdkowym. Doprowadzić wszystko do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć i niech gotować w soki mięsne, aż żeberka będą miękkie po przekłuciu, o 1 1/4 godziny. Mieszaj od czasu do czasu.
Tymczasem olej ciepła w średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj pozostałą posiekaną cebulę i podsmażyć, często mieszając, aż cebula będzie miękka. Zmiksować imbir, miód, cukier, sos Worcestershire, sok z cytryny i pozostałe 2 łyżki sosu sojowego. Gotować razem, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Za pomocą szczypiec Usuń żeberka z garnka i ułóż w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 11x16 cali.
Wymieszać równomiernie z mieszaniną miodu i piec w nagrzanym piekarniku, często fastrygując kapiącymi patelniami, około 30 minut lub do momentu, gdy żeberka będą dobrze szkliwione.