Żeberka dziecięce z suchym Rub Jackie

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Żeberka z tyłu dziecka z suchym Rub Jackie może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 764 kalorie, 60g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dziecko powrotem żeberka wieprzowe, Jackie rub, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka, oraz Najlepsze Żeberka Dziecięce.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut. Przygotuj wędzarnię zgodnie ze wskazówkami producenta, doprowadzając temperaturę wewnętrzną do 225 do 250; utrzymuj temperaturę przez 15 do 20 minut.
Spłukać i osuszyć żebra. W razie potrzeby usuń cienką membranę z tyłu żeber, krojąc ją nożem, a następnie ściągając ją. (To sprawi, że żeberka będą bardziej delikatne.) Obustronnie żeber posmarować płynnym dymem i oliwą z oliwek.
Posypać żebra suchym masażem Jackie i wcierać w żebra.
Odcedzić mesquite zrębki i umieścić na węglu.
Umieść żeberka wieprzowe na dolnym ruszcie do gotowania; przykryj pokrywką palacza.
Żeberka dymu, utrzymując temperaturę wewnątrz palacza między 225 A 250, przez 3 do 4 godzin lub do miękkości.