Żeberka bez sosu-in-Seattle

Żeberka bez sosu-in-Seattle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj żeberek bez sosu w Seattle. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1206 kalorii, 77g białka, oraz 96 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sekcję żeberka wieprzowe, jeżyny, gałązki mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Seattle Dogs, Seattle 1-2 Farsz, oraz Seattle Dogs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żeberka opłukać i osuszyć. Przyciąć i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Przygotuj grilla na pośrednie ciepło (patrz poniżej). Gdy grill jest średnio gorący (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund), połóż na nim żebra i obróć w razie potrzeby, aż będzie dobrze zarumieniony, 40 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Baste 1 stronie żeber z połową sosu. Włącz SOS żeberka stronie dół i gotować, aż sos brązowieje i tworzy grubą, lepką glazurę, o 10 protokół. Ostudzić wierzch żeber z pozostałym sosem, obrócić i gotować, aż sos zbrązowieje i utworzy grubą, lepką glazurę, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
4
Żeberka przełożyć na talerz i udekorować jeżynami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Pokrój między kośćmi, aby oddzielić porcje.
1
Jeśli używasz brykietów węglowych, kopiec i zapalić 60 brykietów na ognisku. Gdy brykiety są gorące, po 15-20 minutach wciskamy równe ilości na przeciwległe strony ogniska.
2
Dodaj 5 więcej brykietów do każdego Kopca węgli teraz i co 30 minut podczas gotowania. Ustaw miskę ociekową na palenisku między węglami. Ustaw grilla na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Jeśli używasz grilla gazowego, obróć wszystkie palniki na wysoki, zamknij pokrywę i podgrzewaj przez 10 minut. Następnie wyreguluj palniki do pośredniego gotowania (podgrzewaj po przeciwnych stronach grilla, a nie w dół pod jedzeniem) i utrzymuj na wysokim poziomie, chyba że przepis określa inaczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn