Żeberka Azjatyckie

Żeberka Azjatyckie
Asian Ribs wymaga około 6 godzin i 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 2,92 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii , 59 g białka i 56 g tłuszczu . Wielu osobom bardzo spodobało się to azjatyckie danie. Ten przepis podoba się 210 smakoszom i kucharzom. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, płatków papryki, skrobi kukurydzianej i octu ryżowego. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 84% . Ta ocena jest super. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Asian Ribs , Crock-Pot: Asian-Style Country Ribs with Black Bean Garlic Sauce i All Day Simple Slow-Cooker FALL OFF the BONE Ribs .

Instrukcje

1
Umieść żeberka w wolnowarze o pojemności 6 qt. W małej misce wymieszaj brązowy cukier, sos sojowy, ocet, olej, imbir, czosnek i płatki pieprzu; zalej żeberka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieś mięso na półmisek; trzymaj w cieple. Zdejmij tłuszcz z soków z gotowania; przełóż do małego rondla. Doprowadź do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wymieszaj mąkę kukurydzianą z wodą do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo wsypuj do garnka. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać z żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Jeśli chcesz, udekoruj cebulą i ziarnami sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn