Żeberka Azjatyckie
Asian Ribs wymaga około 6 godzin i 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 2,92 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii , 59 g białka i 56 g tłuszczu . Wielu osobom bardzo spodobało się to azjatyckie danie. Ten przepis podoba się 210 smakoszom i kucharzom. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, płatków papryki, skrobi kukurydzianej i octu ryżowego. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 84% . Ta ocena jest super. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Asian Ribs , Crock-Pot: Asian-Style Country Ribs with Black Bean Garlic Sauce i All Day Simple Slow-Cooker FALL OFF the BONE Ribs .
Instrukcje
Umieść żeberka w wolnowarze o pojemności 6 qt. W małej misce wymieszaj brązowy cukier, sos sojowy, ocet, olej, imbir, czosnek i płatki pieprzu; zalej żeberka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Przenieś mięso na półmisek; trzymaj w cieple. Zdejmij tłuszcz z soków z gotowania; przełóż do małego rondla. Doprowadź do wrzenia.
Wymieszaj mąkę kukurydzianą z wodą do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo wsypuj do garnka. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Jeśli chcesz, udekoruj cebulą i ziarnami sezamu.