Żabnica Z Ratatouille
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Żabnicy z Ratatouille. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 253 kalorie, 29g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, kapary, bakłażan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin à la ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wrzucić bakłażana, cukinię, paprykę i cebulę z 2 łyżkami oleju.
Dodać tymianek, doprawić solą i pieprzem i jeszcze raz wrzucić. Przykryć płytką patelnię sprayem do pieczenia. Ułóż warzywa na patelni i piecz do miękkości, około 20 minut. Wymieszać z czosnkiem i marinara. Przykryć luźno folią i piec jeszcze 10 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Wymieszać z posiekaną bazylią. Filety natrzeć pozostałymi 2 łyżkami oleju; doprawić solą i pieprzem. Ryby Nestle w warzywach; przykryć luźno folią.
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 10 protokół. Wierzch z liśćmi bazylii i kaparami.
W misce wrzucić bakłażana, cukinię, paprykę i cebulę z 2 łyżkami oleju.
Dodać tymianek, doprawić solą i pieprzem i jeszcze raz wrzucić. Przykryć płytką patelnię sprayem do pieczenia. Ułóż warzywa na patelni i piecz do miękkości, około 20 minut. Wymieszać z czosnkiem i marinara. Przykryć luźno folią i piec jeszcze 10 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Wymieszać z posiekaną bazylią. Filety natrzeć pozostałymi 2 łyżkami oleju; doprawić solą i pieprzem. Ryby Nestle w warzywach; przykryć luźno folią.
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 10 protokół. Wierzch z liśćmi bazylii i kaparami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.