Żabnica owinięta w liście bananowca z imbirem, kolendrą, Chile i mlekiem kokosowym
Żabnica owinięta w liście bananowca z imbirem, kolendrą, Chile i mlekiem kokosowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 568 kalorii, 28g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, Żabnica, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Ryba owinięta w liście bananowca z Chile Rajas i Crema, Beef ' N Cornbread zawinięte w liście bananowca, oraz Kleisty ryż i chińska kiełbasa zawinięte w liście bananowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C/Gaz 8).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Aby liście bananowe były bardziej giętkie, przytrzymaj przez kilka sekund nad płomieniem gazowym. Zostawiając na boku ryby i ziołowe patyczki, wbić resztę składników w tłuczek i zaprawę, aby zrobić gęstą pastę i łyżkę trochę na każdym liściu bananowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
3
Umieść rybę na wierzchu, a następnie łyżkę reszty pasty na wierzchu. Wkładanie boków i doprawianie ich gałązką rozmarynu lub liściem laurowym, aby je zabezpieczyć. To będzie wyglądać pięknie i jest naturalne, ale wiem, że używam kołka na ubrania lub sznurka, aby trzymać to wszystko razem. To nie będzie idealne uszczelnienie, ale to pozwala mu oddychać i pary, pozwalając zaparzać smaki, tak odważny i smaczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Połóż paczki na tacy i piecz przez 15 minut, następnie wyjmij z piekarnika i pozostaw na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Podaję poszczególne paczki na talerzach przy stole i pozwalam moim przyjaciołom je poddać sekcji. Po otwarciu pachnąca para unosi się i pachnie fantastycznie.
6
Podawać z gotowanym ryżem, aby zmyć soki, to wszystko, co musi być. Koniec historii, zrobione, Śliczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.