Żabnica Curry
Curry Monkfish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $21.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 838 kalorii, 115g białka, oraz 26g tłuszczu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jeśli masz beztłuszczowy jogurt, żabnicę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły beztłuszczowy jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Limonkowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żabnica Curry, Pieczona Żabnica z curry soczewicą i rumianym kalafiorem maślanym, oraz Żabnica Z Ratatouille.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Dodać kawałki ryb na patelni i doprawić odrobiną soli i pieprzu.Gotować, mieszając, aż kawałki ryby tracą przezroczystość, około 3 minut.Wymieszać w proszku curry, a następnie pomidory.Gotować, aż bąbelki gorące.Zmniejszyć ogień i wymieszać z jogurtem.
Podgrzewać przez 1 lub 2 minuty, ale nie gotować.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.