Święty Jamez Benedykt
Przepis Święty Jamez Benedykt można zrobić w około 10 minut. Ten przepis służy 1. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 1066 kalorii, 52g białka, oraz 57g tłuszczu na porcję. Za 4,71 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka ostrego sosu, chleba, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako śniadanie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Saint Eldercot, Tort Świętego Phanouriosa, oraz Coquille Saint-Jacques.
Instrukcje
Na średniej patelni do smażenia rozpuść wegańską margarynę.
Wymieszaj zamiennik jajek i wodę w osobnej misce i dodaj na patelnię. Stanie się gęsty podczas ubijania, dodawania mleka sojowego i pozostałych składników. Kontynuuj ubijanie na dużym ogniu, aż uzyskasz dość gęstą konsystencję. Odłóż na bok.
W małej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, sól i pieprz do smaku. Średniej wielkości gałką do lodów zgarnij 2 kulki tofu przypominające jajka. Posmaruj tofu mieszanką mąki i mąki kukurydzianej. Smaż tofu we frytkownicy lub w garnku z 2 szklankami oleju przez 2 minuty. Po usmażeniu odcedź tofu ręcznikami papierowymi i dopraw solą i pieprzem, jeśli chcesz.
Podsmaż czosnek i szpinak na oleju na patelni. Opiekaj włoski chleb. Następnie po prostu zebrać.
Ułóż na talerzu; włoskie tosty, szpinak, "jajka" tofu, skrop wegańskim holenderskim!
Polecane wino: Chardonnay, Cava
Jajka po benedyktyńsku można łączyć z Chardonnay i Cava. Wino musujące-z naszym bez soku pomarańczowego-to oczywisty wybór na jajka. Z maślanym sosem holenderskim możesz jednak zdecydować się na pełniejsze białe wino, takie jak chardonnay. Możesz spróbować Maison Noir pukać do Wood Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay]()
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.