Święto ryb rzecznych Naomi Duguid
Święto ryb rzecznych Naomi Duguid może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 264 kalorie, 30g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, limonki, oleju z orzeszków ziemnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 83 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, Naomi Duguid ' s Golden Egg Curry, oraz Makaron z sosem kokosowym Naomi Duguid dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki rub w moździerzu lub mini procesor i funt lub procesu do grubej pasty. Przetrzyj rybę pastą i odstaw na 15 minut.
Umieść szeroką płytką wok lub ciężką patelnię, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić ryby na dużym ogniu.
Dodaj olej, podgrzewaj przez minutę, a następnie obniż ciepło do średniego.
Dodać szalotki i gotować, mieszając często, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Wrzucić chiles i podnieść ciepło do wysokiej.
Dodaj połowę kolendry, umieść rybę na patelni, przykryj szczelnie i obniż ciepło do średniej wysokości. Gotować przez około 4 minuty, a następnie dodać gorącą wodę. Doprowadzić do wrzenia, odwrócić rybę, dodać pozostałą kolendrę, przykryć i gotować przez kolejne 3 minuty, lub do momentu, gdy ryba jest po prostu gotowane przez (miąższ powinien być nieprzezroczysty i powinien płatki po wyciągnięciu widelcem).
Podawać z patelni lub przełożyć na talerz i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.