Święto Dziękczynienia z Dulce De Leche i Apple Empanadas

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Święto Dziękczynienia z Dulce De Leche i jabłko Empanadas spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 40 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 280 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka jabłek, dulce de leche, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dulce De Leche Bananan Empanadas z orzechami włoskimi, Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), oraz Szarlotka Dulce de Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jabłka, cukier, cynamon, gałka muszkatołowa i dulce de leche w misce i dobrze wymieszać.
Wymieszać wodę i ubite jajko w małej misce. Zestaw aside.To złóż łyżkę empanadas dulce de leche i mieszankę jabłek na środku płyt empanada.
Umyj krawędzie płyt empanada mieszaniną jaj i wody (pomoże im to uszczelnić).Złóż dyski empanada i uszczelnij krawędzie, użyj widelca, aby uszczelnić empanadas.Lekko posmaruj wierzch każdej empanady resztą mieszaniny jaj, to da ładny złoty blask podczas pieczenia.
Umieść empanadas na blasze wyłożonej pergaminem.
Pozwól im odpocząć przez co najmniej 15 minut. Wstępnie rozgrzać piekarnik do 375 stopni F i piec przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.Ten post jest częścią bloga
Her ' S Holiday Parties editorial series, made possible by Cracker Barrel.