Święto Dziękczynienia w wolnowarze
Przygotowanie Święta Dziękczynienia w wolnowarze zajmuje około 4 godzin i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 521 kalorii , 27 g białka i 16 g tłuszczu . Ten przepis bez nabiału jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 2,03 USD za porcję . 39 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Święta Dziękczynienia . Jeśli masz pod ręką kostki chleba, szałwię, zagęszczoną zupę krem z grzybów i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się dobrze jako niedrogie danie główne. Jest dostarczane przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 68% . Wypróbuj A Post Thanksgiving „sopa De Tortilla” , Maple-Glazed Thanksgiving Turkey i How to Make OREO Turkeys for Thanksgiving, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Wymieszaj 2 i 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę suchego chleba z 2 łyżkami gotowej mieszanki nadzieniowej; odstaw.
W dużej misce wymieszaj pozostałe kostki chleba, błyskawiczną mieszankę nadzienia, pieczarki, cebulę, seler, oliwę z oliwek, przyprawę do drobiu, sól, szałwię, pieprz, sos, zupę zagęszczoną i sos żurawinowy.
Wymieszaj odłożoną bułkę tartą i mieszankę farszową z resztą składników i umieść je na dnie wolnowaru.
Dodaj kurczaka i dodaj warzywa, chleb i mieszankę sosu. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 4 do 6 godzin.