Święto Dziękczynienia Tabeli: Przepis Na Sos Żurawinowy Bazylia

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać stół Dziękczynienia: bazylia sos żurawinowy przepis spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 135 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka cukru, skórki pomarańczowej, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krem z dyni na stół dziękczynny, Sos żurawinowy na kolację dziękczynną, oraz Podsumowanie Dziękczynienia: SOS Żurawinowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować cukier i wodę.
Dodaj żurawinę, a następnie wróć do wrzenia, aż żurawina zacznie pękać (ze szczęściem), około 7-8 minut.Zmniejsz ogień, dodaj sok pomarańczowy i skórkę i gotuj na małym ogniu przez 10 minut, aż żurawina się ugotuje. Wymieszać z bazylią i niech sos ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie podawać. Więcej przepisów żurawina na Food Republic: pieczony czosnek Kale & Quinoa Sałatka z żurawiną
New York Sweet Cranberry Mustard
Strudel Gruszkowo-Żurawinowy