Święto Dziękczynienia resztki Wontons z salsą żurawinową
Święto Dziękczynienia resztki Wontons z salsą żurawinową może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz wonton owijki, woda, żurawina, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Cakespy: Dziękczynienie Resztki Cranberry Nut Kwadraty, Święto Dziękczynienia Resztki Pot Pie, oraz Święto Dziękczynienia Resztki Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do miski wlać sok z cytryny na suszoną żurawinę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Wymieszać indyka, farsz, ser śmietankowy, i sos z indyka w osobnej misce, aż dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sos Z Indyka
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Umieść owijkę wonton na powierzchni roboczej; łyżka około 1 łyżki nadzienia w środku owijki. Zwilż dwie przeciwległe krawędzie owijki palcem zanurzonym w wodzie, złóż owijkę na pół długiej drogi i dociśnij krawędzie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
4
Opakowanie posypać solą. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu; smażyć wypełnione wontons partiami, aż chrupiące i złociste, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Usmażone wontony odcedzić na papierowych ręcznikach; pozostawić do ostygnięcia na około 5 minut, aby ustawić nadzienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Z suszonej żurawiny odcedzić sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8
Umieść żurawinę w robocie kuchennym; pulsuj kilka razy, aż żurawina zostanie drobno posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Przenieść do miski i wymieszać w cebuli, sok z limonki, pieprz jalapeno, czosnek, i wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.