Święto Dziękczynienia Pioneer Stylu Zioła Pieczone Indyka

Święto Dziękczynienia Pioneer Stylu Zioła Pieczone Indyka
Święto Dziękczynienia Pioneer stylu zioła pieczone indyka może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 1333 kalorii, 157g białka, oraz 63g tłuszczu. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać liście tymianku, masło, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona w ziołach pierś z indyka i farsz (dziękczynienie dla małego tłumu), Resztki Dziękczynienia: w stylu Syczuańskim gorący i odrętwiały pokrojony Indyk, oraz Pieczone Święto Dziękczynienia Turcji dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wyjmij indyka z lodówki na godzinę przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
2
Masło, szałwia, rozmaryn, tymianek i pietruszka połączyć w robocie kuchennym i procesu, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Doprawić jamę indyka solą i pieprzem, a jamę wypełnić połową marchwi, selera i cebuli. Całość natrzeć masłem ziołowym i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarchewMarchew
MasłoMasło
SelerSeler
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Umieść 4 szklanki bulionu z kurczaka w średnim rondlu i utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Umieść pozostałe warzywa na dnie dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Umieścić indyka na wierzchu warzyw, umieścić w piekarniku, i piec w piekarniku, aż lekko złoty kolor, 45 protokół. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F i kontynuuj pieczenie, fastrygowanie ciepłym kurczakiem co 15 minut, aż termometr instant-read włożony do uda zarejestruje 160 stopni F, około 2 do 2 1/4 godzin dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć indyka z piekarnika, przenieść do blachy do pieczenia i namiotu luźno folią i odstawić na 20 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
1
Odcedź płyn do gotowania z patelni do średniego rondla (powinno być około 4 filiżanek, jeśli nie, Dodaj więcej wywaru, aby uzyskać 4 filiżanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj szyję, doprowadzić do wrzenia, dodać liście szałwii, zdjąć z ognia i pozostawić strome przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
3
Usuń liście szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
4
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać mąkę i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Dodać wino i gotować do zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
7
Trzepaczka w bulionie i gotować, aż zgęstnieje i gładkie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem oraz posiekaną szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StadoStado
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia64
Magazyn