Świąteczny Chleb Z Dyni Sally

Świąteczny Chleb Z Dyni Sally
Świąteczny chleb dyniowy Sally może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 70 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz dynię, gałkę muszkatołową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Świąteczny chleb z dyni Sally, Dyniowy Chleb Świąteczny, oraz Sally Lunn Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj cukier, olej i jajka.Następnie dodaj resztę składników.Osobiście dobrze wymieszam pierwsze trzy, następnie dodaję resztę i mieszam wystarczająco (nie ledwo wymieszane jak wymieszasz brownies, ale nie ubite jak jajka białe)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Piec w 350 stopniach przez 1 godzinę. Mniej za mini bochenki-Sprawdź po 45 minutach.to sprawia, że 3 duże bochenki lub jak ja-8 małe bochenki rozdawać na Boże Narodzenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia1
Magazyn