Świąteczny Budyń Chlebowy

Świąteczny Budyń Chlebowy
Świąteczny budyń chlebowy to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, zmielony cynamon, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Świąteczny Budyń Chlebowy, Świąteczny Budyń Chlebowy, oraz Świąteczny Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.) posmaruj naczynie zapiekanki 2 quart. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W średnim rondlu podgrzać cukier, aż się upłynni. Włóż termometr cukierki i gotować cukier bez mieszania, aż osiągnie 320 stopni F (160 stopni C). Będzie to przezroczysty, bursztynowy syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać wodę, cynamon i goździki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Warstwa w przygotowanym naczyniu żaroodpornym: połowa tostów, połowa rodzynek, połowa orzechów, połowa syropu i połowa sera. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
5
Piec bez przykrycia przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn