Świąteczne Ciasteczka I

Świąteczne ciasteczka i jest Wegetariańskie przepis z 144 porcjami. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej anyżowy, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świąteczne ciasteczka: norweskie świąteczne ciasteczka, marchewka przyprawiona śliwką i czekolada pomarańcza, Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, oraz Ciasteczka na śnieżki-topienie chwil-Easy Christmas Cookies s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmielić orzechy, rodzynki, porzeczki i cytron. Gotujemy melasę i cukier.
Niech ostygnie następnie dodać mieszaninę ziemi, jajka, sól, cynamon, goździki, gałka muszkatołowa, olej anyżowy, kwaśne mleko i soda oczyszczona.
Dodać tyle mąki, aby usztywnić ciasto. Ciasto przechowywać w lodówce przez kilka dni.
Gdy gotowy do pieczenia Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ciasto można rozwałkować do grubości 1/4 cala i ciąć foremkami do ciastek lub można kształtować ciasto na kłody i pokroić.
Umieścić ciasteczka na przesmarowanych arkuszach ciasteczek i piec przez 10 do 12 minut.