Świąteczna Zupa Z Klementyny, Marchwi I Kolendry Z Cytrusowymi Twistami

Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Świąteczna zupa z Klementyny, marchwi i kolendry z cytrusowymi zwrotami akcji może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1045 kalorii, 13g białka, oraz 49g tłuszczu. Na 7,23 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mielonego kminku, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa z marchwi i kolendry, Zupa z marchwi i kolendry, oraz Zupa z marchwi i kolendry.
Instrukcje
Pokrojoną w drobną kostkę marchewkę i cebulę potrzeć w dużym rondlu z masłem - przykryć pokrywką i mieszać do miękkości przez około 10 minut.
Dodaj pokruszoną kolendrę i podgrzewaj przez około 2 minuty, aby uwolnić zapach, a następnie dodaj gorący bulion, zmielony kminek i zmielony imbir. (Jeśli używasz mielonej kolendry dodaj z innymi przyprawami i wywar.).Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 protokół.
Dodać zmielony ryż, sok z Klementyny i skórkę-dobrze mieszając i nadal gotować na wolnym ogniu przez kolejne 30 minut.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia, a następnie rozpuścić w robocie kuchennym lub blenderze zanurzeniowym. Dostosuj konsystencję dodając dodatkowy sok z Klementyny lub wywar, jeśli zupa jest zbyt gęsta.Powrót zupę na patelnię i podgrzać przez 5 minut lub do rurociągów gorące, ale nie wrzenia; zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać w rozgrzanych miseczkach z odrobiną Skórki klementynki na wierzchu zupy, a także w asortymencie bułeczek obiadowych i aromatycznych maseł.