Świąteczna pieczona Alaska

Świąteczna pieczona Alaska
Przepis świąteczny pieczony Alaska może być wykonany w około 35 minut. Ta przystawka ma 465 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz lody karmelowe, cukier puder, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczona Alaska, Pieczona Alaska, oraz Pieczona Alaska.

Instrukcje

1
Wyłożyć miskę budyniową o pojemności 900 ml lub głęboką miskę płatków z podwójną warstwą folii spożywczej. Łyżka lody karmelowe do miski, poklepać go dobrze. Top z konserwy, a następnie lody waniliowe. Mocno poklepać, przykryć folią spożywczą i zamrozić na co najmniej 2 godziny lub, jeszcze lepiej, na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
3
Białka ubić na sztywno, następnie powoli ubijać w cukrze, aż staną się jędrne i błyszczące. Pokroić ciasto i ułożyć na blasze do pieczenia pergaminu, aby Okrągły taki sam rozmiar jak górna część miski lodów. Naciśnij razem dobrze, aby upewnić się, że nie ma żadnych luk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
4
Wyjmij lody z miski, usuń folię spożywczą i obróć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Rozłóż bezę równomiernie na lodach i cieście, upewniając się, że nie ma luk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Piec przez 4-5 minut, aż będą ładnie zabarwione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn