Świąteczna Pieczeń Wieprzowa

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Boże Narodzenie pieczeń wieprzowa spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 3950 kalorii, 412g białka, oraz 77 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 27,45 zł / porcja, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz mielony imbir, sos żurawinowy jagodowy, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Podobne przepisy to Kolacja wigilijna: Wieprzowina pieczona z cukrem klonowym i imbirem z sosem żurawinowym z granatu, Pieczona Świąteczna Gęś, oraz Pieczone pigwy wprowadzą Cię w Boże Narodzenie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Pieczeń wieprzową ułożyć na patelni, do mięsa wcisnąć całe goździki. Pieczeń przykryć plasterkami jabłka.
Rozgnieść sos żurawinowy w misce z masherem ziemniaczanym; bulion z kurczaka, cynamon, gałka muszkatołowa i imbir wymieszać z żurawiną.
Na pieczeń wieprzową wlać około połowę mieszanki żurawinowej. Pokrywa z pokrywką lub arkuszem folii aluminiowej.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Pozostałą mieszankę żurawinową zalać pieczeniem.
Sos żurawinowy posypać skórką pomarańczową.
Powrót do piekarnika i pieczenia, aż mieszanina żurawiny tworzy glazury i natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka mięsa czyta co najmniej 145 Stopni F (65 stopni C), O 30 więcej minut.