Świąteczna Pieczeń Wieprzowa
Świąteczna pieczeń wieprzowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 5286 kalorii, 330g białka, oraz 419g tłuszczu. Na 15,87 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, zmielony imbir, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Świąteczna Pieczona Wieprzowina, Świąteczna Pieczeń Schabowa, oraz Świąteczna Pieczeń Wieprzowa Żurawinowa Glazurowana.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w dużym płytkim naczyniu lub plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj wieprzowinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynatę do poziomu 2 1/2 szklanki, dodając wodę, jeśli to konieczne.
Umieścić wieprzowinę na stojaku w płytkiej patelni wyłożonej folią aluminiową.
W małym rondelku wymieszać marynatę do skrobi kukurydzianej.
Umieścić patelnię na średnim ogniu i doprowadzić sos do wrzenia, stale ubijając. Gotować, ubijając stale, 2 do 3 minut lub aż zgęstnieje.
Usuń i rezerwy 1/4 szklanki sosu. Pozostały sos odstawić do rondla.
Wieprzowina Broil 6 cali od ciepła 5 minut.
Wlać 1 1/2 szklanki wody na dno patelni. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325, i bak 1 godzinę i 15 minut do 1 godziny i 30 minut lub aż termometr mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 155, fastrygowanie z zarezerwowanym 1/4 szklanki sosu w ciągu ostatnich 15 minut.
Wyjąć pieczeń, i odstawić co najmniej 10 minut lub aż mięso termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 160 przed krojeniem.
Podawać z pozostałym ciepłym sosem.