Świnie w śpiworach mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kiszoną kapustę, mieloną wieprzowinę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Śpiwór Blondies, Worki na pieniądze Gringotta, oraz Worki Na Pieniądze Wontons.
Instrukcje
1
Roztopić masło na małej patelniprzez średnie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
2
Dodać szalotęi gotować, sporadycznie mieszając i zmniejszając ciepło w razie potrzeby, aby zapobiec paleniu,aż będzie miękkie, 4-5 minut.
3
Dodać czosnek igotować, mieszając od czasu do czasu, aż aromatyczne, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
4
Przenieść mieszankę szalotki dodużej miski i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Połącz panko i mleko wmała miska; odstawić, aż mleko zostanie wchłonięte, 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj do miski z mieszanką szalotki.Wycisnąć nadmiar płynu zsauerkraut; grubo posiekać idodać do miski. Wymieszać 1 łyżkę Dijonmustard i kminek; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Nasiona Kminku
Szalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dobrze wymieszać.
8
Dodać wieprzowinę; za pomocą widelca lub rąk, delikatnie wymieszać until just combined (nie overmix).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
9
Wyłożyć blachę do pieczenia z papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
10
Roll outpastry na lekko flourredsurface do prostokąta 14x10".
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
11
Wytnij wzdłuż na trzy paski 14x3 1/3".
12
Transfer paski toprepared blachy do pieczenia. Używając jednej trzeciej nadzienia z kiełbasą i pozostawiając 1 " granicę na każdym końcu, pat kiełbasę, aby utworzyć cienki logof napełniania w dół środka 1 paska ciasta. Składamy mieszaninę do zamocowania ciasta, następnie dociskamy ciasto razem. Złóż szew pod ensurethat kiełbasa jest ciasno owinięte.Powtórz z pozostałą pastryi mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
13
Wytnij małe ukośne szczeliny w odstępach 1" wzdłuż górnej części ciasta (aby pomóc uwolnić parę).
14
Brushtop i boki ciasta zbeaten jaj; schłodzić w zamrażarce przez około 30 minut. DO przodu: wypieki można zrobić 2 tygodniegłówkiem. Przykryj szczelnie plastikwrapą, następnie folią i pozostaw zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
15
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
16
Bakepastries (jeśli zamrożone, nie potrzebujeAby rozmrozić) aż dmuchane i lightbrown, o 15 protokół.Zmniejszyć ogień do 177°; kontynuuj, aż kiełbasa jest gotowana przez i ciasto jest goldenand całkowicie dmuchane, około 25 minut.