Świnie Jalapeno Scorpion
Świnie Jalapeno Scorpion może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.59 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzowego boczku, oliwki nadziewane pimento, papryka jalapeno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jalapeno Popper Pigs In a Blanket, Skorpion, oraz Skorpion Bowl.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wyciąć szczelinę w każdym jalapeno; usunąć nasiona i łodygi.
W małej misce wymieszać mielone oliwki, rosół i ser śmietankowy.
Przenieść mieszaninę twarogu do worka rurowego lub plastikowej torebki kanapkowej z odciętym rogiem. Rur mieszaninę do połówek papryki jalapeno, wypełniając każdy o 1/3 pełne. Wciśnij ser do pieprzu łyżką lub palcem.
Włóż całą krewetkę z ogonem skierowanym do strony macierzystych wypełnionego pieprzu Jalapeno. Jeśli krewetki nie całkowicie pokrywa serek, wyciąć mały kawałek z innej krewetki, aby wypełnić końcówkę pieprzu. Wypełnić pozostałą przestrzeń pieprzu przez pipping na więcej serek. Zawiń każdą nadziewaną paprykę plasterkiem boczku, zabezpieczając wykałaczką przez środek. Powtarzaj, aż wszystkie papryki zostaną wypełnione.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek jest rumiane i chrupiące, 25 do 30 protokół.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada