Świeży Tort Rabarbarowy

Świeży Tort Rabarbarowy
Świeży tort rabarbarowy to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz rabarbar, żółtka jaj, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Staromodny Tort Rabarbarowy, Rabarbar Truskawkowy Tort, oraz Wiosenny Tort Rabarbarowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Przygotuj naczynie do pieczenia 9x9 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać 1 szklankę mąki, 2 łyżki cukru i roztopione masło, aż dobrze się połączą; wkleić mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec skorupę w nagrzanym piekarniku, aż bardzo lekko rumiane, o 25 protokół. Odstawić do ostygnięcia. Zwiększyć ciepło piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wymieszaj razem 1 1/4 szklanki cukru, rabarbar, 2 łyżki mąki, mleko i ubite żółtka aż do całkowitego połączenia; zalej skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Piec w piekarniku, aż zestaw, 40 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn