Świeży sos pomidorowo-Granatowy

Świeży sos pomidorowo-Granatowy
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawki? Świeży sos pomidorowo-Granatowy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pomidory, melasę z granatów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 35%. Spróbuj Oliwa z oliwek-duszony bakłażan ze świeżym sosem pomidorowo-granatowym, Świeży Sos Pomidorowy, oraz Świeży Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża przeciąć X na dnie każdego pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Umieść pomidory w dużym garnku z wrzącą wodą na 1 minutę lub aż Skórki zaczną się odrywać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Wyjąć i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie; odcedzić. Pomidory obrać i wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PomidorPomidor
4
Każdy pomidor pokroić na czwarte części, usunąć nasiona i grubo posiekać pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
NasionaNasiona
5
Połącz pomidory i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia10
Magazyn