Świeży sos miętowo-rodzynkowy
Świeży sos miętowo-rodzynkowy wymaga mniej więcej 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 67 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Mieszanka brązowego cukru, rodzynki, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako bardzo przystępny SOS. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Świeży sos miętowy, Sos Ze Świeżą Miętą I Chile, oraz Pieczona Jagnięcina Z Sosem Ze Świeżej Mięty są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Dodaj wszystkie składniki do robota kuchennego wraz z 4 łyżkami wody i pulsuj do masywnej konsystencji salsy. Łyżkę do miski i podawać obok jagnięciny.