Świeży sos brzoskwiniowo-imbirowy

Świeży sos brzoskwiniowo-imbirowy
Świeży sos brzoskwiniowy i imbirowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz czosnek, brzoskwinie, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dżem Z Białej Brzoskwini I Świeżego Imbiru, Świeże Ciastka Z Brzoskwiniami I Kandyzowanym Imbirem, oraz Sorbet Brzoskwiniowy Imbirowy: Świeży, Domowy.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel wypełniony wodą do wrzenia na dużym ogniu. Blanszować brzoskwinie we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć, odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, a następnie obrać, pit, i z grubsza posiekać miąższ brzoskwini. Odrzuć peelingi i pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Gdy pienienie ustępuje, dodać szalotki i gotować, mieszając często aż zmięknie i dopiero zaczyna brązowieć, o 5 protokół. Wymieszać imbir i czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj posiekane brzoskwinie, brązowy cukier, cynamon i musztardę w proszku i nadal gotować, aż brzoskwinie zmiękną i uwolnią swoje soki, 10 do 15 protokół. Wymieszać z bourbonem, gotować jeszcze przez 1 minutę. Doprawić solą do smaku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn