Świeży sos brzoskwiniowo-imbirowy

Świeży sos brzoskwiniowo-imbirowy
Świeży sos brzoskwiniowy i imbirowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz czosnek, brzoskwinie, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dżem Z Białej Brzoskwini I Świeżego Imbiru, Świeże Ciastka Z Brzoskwiniami I Kandyzowanym Imbirem, oraz Sorbet Brzoskwiniowy Imbirowy: Świeży, Domowy.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel wypełniony wodą do wrzenia na dużym ogniu. Blanszować brzoskwinie we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć, odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, a następnie obrać, pit, i z grubsza posiekać miąższ brzoskwini. Odrzuć peelingi i pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Gdy pienienie ustępuje, dodać szalotki i gotować, mieszając często aż zmięknie i dopiero zaczyna brązowieć, o 5 protokół. Wymieszać imbir i czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodaj posiekane brzoskwinie, brązowy cukier, cynamon i musztardę w proszku i nadal gotować, aż brzoskwinie zmiękną i uwolnią swoje soki, 10 do 15 protokół. Wymieszać z bourbonem, gotować jeszcze przez 1 minutę. Doprawić solą do smaku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn