Świeży sos brzoskwiniowo-imbirowy

Świeży sos brzoskwiniowo-imbirowy
Świeży sos brzoskwiniowy i imbirowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz czosnek, brzoskwinie, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dżem Z Białej Brzoskwini I Świeżego Imbiru, Świeże Ciastka Z Brzoskwiniami I Kandyzowanym Imbirem, oraz Sorbet Brzoskwiniowy Imbirowy: Świeży, Domowy.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel wypełniony wodą do wrzenia na dużym ogniu. Blanszować brzoskwinie we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć, odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, a następnie obrać, pit, i z grubsza posiekać miąższ brzoskwini. Odrzuć peelingi i pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Gdy pienienie ustępuje, dodać szalotki i gotować, mieszając często aż zmięknie i dopiero zaczyna brązowieć, o 5 protokół. Wymieszać imbir i czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodaj posiekane brzoskwinie, brązowy cukier, cynamon i musztardę w proszku i nadal gotować, aż brzoskwinie zmiękną i uwolnią swoje soki, 10 do 15 protokół. Wymieszać z bourbonem, gotować jeszcze przez 1 minutę. Doprawić solą do smaku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn