Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj świeżego sera ze szpinakiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,92 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś perłową cebulę, kurkumę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szpinak Curry ze świeżym serem (Saag Paneer), Szpinak Dla Niemowląt Ze Świeżymi Jagodami, Pekanami I Kozim Serem W Malinie, oraz Quiche warzywne ze świeżych pomidorów, szpinaku, bazylii i koziego sera.
Instrukcje
1
Wymieszać razem kurkumę, 1 1/2 szklanki wody, i paneer i odstawić 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurkuma
Paneer
Woda
2
Ser odcedzić na sitku i delikatnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
3
Szpinak ugotować w pozostałej 1/2 szklanki wody w dużym rondlu, przykrytym, na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zwiędną i miękkie, o 2 protokół. Szpinak grubo przecierany, bez odsączania, w robocie kuchennym. Rozgnieść czosnek z imbirem na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Czosnek
Imbir
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Patelnia Z Sosem
4
Podgrzać 6 łyżki ghee w dużej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie brązowy paneer w partiach 2, delikatnie obracając, aby uniknąć zerwania i przeniesienia do miski jako rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paneer
Ghee
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Cukierki Peachie-o
5
Dodać cebulę i podsmażyć, mieszając, 5 minut. Zmniejszyć ciepło do umiarkowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
6
Dodać pastę czosnkową i gotować, mieszając, aż pachną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Czosnkowa
7
Dodaj kolendrę, chile proszek, asafetida, i laska cynamonu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będą miękkie, 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Cynamonu
Chili W Proszku
Asafoetida
Kolendra
Cebula
8
Dodać pomidory i szpinak purée i gotować sos, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i prawie cały płyn odparowuje, 2 do 4 minut. Delikatnie wymieszać paneer i sól do smaku.