Świeży placek brzoskwiniowo-jeżyn

Świeży placek brzoskwiniowo-jeżyn
Świeża brzoskwinia i jeżyna brukowiec może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Ten przepis z Food.com posiada 4 wentylatory. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, brzoskwinie, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świeży Brzoskwiniowy Jeżyna Brukowiec, Summertime Fresh BlackBerry Peach Cobbler, oraz Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn