Świeży Pasztet Z Tuńczyka Pachnący Rozmarynem
Świeży pasztet z tuńczyka pachnący rozmarynem to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 17g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bardzo tuńczyka, sok z cytryny, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pasztet Z Tuńczyka, Pasztet Z Grzybów, Orzecha Włoskiego I Rozmarynu, oraz Soczewica i kiełbasa o zapachu rozmarynu.
Instrukcje
Ułóż rozmaryn w równomiernej warstwie na patelni nonstick, dodaj olej i podgrzej na średnim ogniu, aż zioła będą pachnące.
Połóż tuńczyka na gałązkach rozmarynu i gotować, aż gotowane białe mięso podróżuje około jednej trzeciej drogi w górę strony steku z tuńczyka, o 5 protokół. Odwróć tuńczyka i gotować, aż gotowane, ale nadal dość różowy wewnątrz, inny 5 protokół. (Tuńczyk będzie nadal gotować, gdy ostygnie.)
Wyjąć tuńczyka z patelni i pozostawić do ostygnięcia (zdjąć wszelkie trzymające się zioła). W robocie kuchennym, połączyć schłodzonego tuńczyka, masło, sok z cytryny, sól, pieprz i proces, aż będzie gładka.
Umieścić spread do ramekin lub małej misce, lekko przykryć górną folią i przechowywać w lodówce, aż zestaw. Więcej pieprzu zmiel na wierzchu przed podaniem z crostini lub krakersami.
na bazie ośmiu porcji, kalorii
6, Tłuszcz Jednonienasycony
Foto: Martha Holmberg & Steve Hunter
Oceń ten przepis i zobacz opinie
0, Tłuszcz Wielonienasycony