Świeży groszek z pikantnym pieprzem

Świeży groszek z pikantnym pieprzem
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Świeży groszek z pikantnym pieprzem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka papryki, cebuli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczonym pieprzem, Pikantne grillowane ostrygi z azjatyckim pieprzem, oraz Pikantne piersi z kurczaka z papryką brzoskwiniową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować smak, połączyć pierwsze 8 składników w misce. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Aby przygotować groch, posortować i umyć groch; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
3
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj 1 szklanka cebuli i czosnku na patelnię; smażyć 5 protokół. Wymieszać z groszkiem, bulionem i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż groch będą miękkie. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
BulionBulion
CebulaCebula
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn