Świeży groszek z pikantnym pieprzem
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Świeży groszek z pikantnym pieprzem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka papryki, cebuli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczonym pieprzem, Pikantne grillowane ostrygi z azjatyckim pieprzem, oraz Pikantne piersi z kurczaka z papryką brzoskwiniową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować smak, połączyć pierwsze 8 składników w misce. Kryj się i wyluzuj.
Aby przygotować groch, posortować i umyć groch; odstawić.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj 1 szklanka cebuli i czosnku na patelnię; smażyć 5 protokół. Wymieszać z groszkiem, bulionem i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż groch będą miękkie. Odrzuć liść laurowy.