Świeży groszek z miętą i zieloną cebulką
Świeży groszek z miętą i zieloną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 195 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz groszek, zieloną cebulę, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Łosoś Duszony W Groszku, Zielonej Cebuli I Mięcie, Świeży zielony groszek i groszek cukrowy w sosie sezamowym, oraz Groch i pędy grochu z dymką i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Tymczasem, muszli grochu (należy mieć około 4 szklanki). Gotować groch we wrzącej wodzie do miękkości, o 2 protokół.
Dobrze odcedzić i przełożyć do średniej miski.
Podczas gotowania grochu, przyciąć i wyrzucić końce korzenia i ciemnozielone liście zielonej cebuli. Połówki białe i jasnozielone części wzdłuż i cienko pokroić w poprzek. Odstawić. Miętę posiekać i odstawić.
Dodać masło do gorącego groszku i wrzucić, aż masło stopi się i groszek są pokryte.
Dodaj zieloną cebulę, szczypiorek i miętę i wrzuć do połączenia.
Posypać solą do smaku i podawać od razu.