Świeży Cytrynowy Vinaigrette

Świeży Cytrynowy Vinaigrette
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Świeży cytrynowy Vinaigrette może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 331 kalorii, 0g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka musztardy dijon, ząbek czosnku, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Świeża sałatka z cukinii z cytrynowym winegretem, Sałatka letnia ze świeżym łososiem z cytrynowym winegretem, oraz Sałatka Ze Świeżą Kukurydzą I Jagodami Z Miodowo-Cytrynowym Winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać sok z cytryny, musztardę Dijon, wyciśnięty ząbek czosnku, sól, cukier i świeżo zmielony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać oliwę w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładka. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia; odstawić w temperaturze pokojowej 2 minuty i trzepaczką tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn