Świeży Chleb Rozmarynowy

Świeży Chleb Rozmarynowy
Świeży chleb rozmarynowy wymaga około 3 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, mąkę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 35%. Spróbuj Chleb czosnkowy z Romano i świeżym rozmarynem, Pieczywo serowe czosnkowe ze świeżym rozmarynem, oraz Chleb Focaccia Herbed Z Czarną Oliwą I Świeżym Rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz cykl Owsiany / Francuski lub biały chleb i ustawienie światła dla Skórki. Zaczynaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn