Świeżo Parzona Herbata
Świeżo parzona herbata może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 0 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 12%. Podobne przepisy to Świeżo, Tuńczyk Świeżo Konserwowy, oraz Świeżo wyciskany OJ i ABF śniadanie.
Instrukcje
Niezależnie od tego, czy używasz luźnej herbaty, czy torebek z herbatą, metoda przygotowania jest taka sama. Zacznij od nieskazitelnie czystego czajnika ze szkła, porcelany lub ceramiki.
Dodaj szybko wrzącą wodę i odstaw na kilka minut, aby "podgrzać garnek".
Wylać tuż przed zaparzeniem herbaty.
Podgrzać zimną wodę do pełnego wrzenia. (użyj wody z kranu z zimną wodą; woda z kranu z gorącą wodą może zawierać osady mineralne z rur wodociągowych, które mogą wpływać na smak herbaty.)
Dodaj herbatę do ciepłego garnka, umożliwiając 1 łyżeczkę luźnej herbaty lub 1 torebkę herbaty na każdą filiżankę herbaty.
Zalać wrzącą wodą na herbatę (3/4 szklanki na każdą filiżankę herbaty); odstawić 3 do 5 minut, aby wydobyć pełny smak. Wymieszaj herbatę raz, aby zapewnić jednolitą wytrzymałość. Nie oceniaj siły herbaty po jej kolorze; musisz jej spróbować. Odcedzić herbatę lub usunąć torebki herbaty.
Podawać z cukrem i mlekiem lub cytryną w razie potrzeby.