Świeże Zioła Pizza

Świeże zioła Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 1699 kalorii. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście bazylii, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pizza Pesto ze świeżymi pomidorami i Mozzarellanem oraz doskonały Pizzan w domu, Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, oraz Fresh Herb Rub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: wałek do ciasta
Drożdże posypać 3/4 szklanki ciepłej (Nie letniej) wody w misce i odstawić na chwilę.
W mikserze dodaj mąkę i 1/2 łyżeczki soli, a mikser pracuje na małej prędkości (z uchwytem łopatkowym), powoli wlewaj oliwę z oliwek i kontynuuj, aż zostanie wymieszana. Następnie wlać mieszaninę drożdży / wody i wymieszać, aż się połączy.
Zalać oddzielną miskę mieszającą lekką mżawką oliwy z oliwek, wyłożyć ciasto i uformować je w kulkę. Wrzucić do herbu kulkę ciasta w oliwie z oliwek, następnie przykryć miskę szczelnie folią i pozostawić ciasto do wyrośnięcia przez co najmniej 1 godzinę, lub do 3 lub 4 dni.
Ułóż stojak piekarnika w najniższej pozycji i rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Skropić dużą blachę do pieczenia z oliwą z oliwek.
Rozwałkuj ciasto na pizzę tak cienko, jak to możliwe i umieść je na blasze do pieczenia.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, posypać solą i pieprzem i umieścić plastry mozzarelli na całym cieście.
Piec, aż skorupa jest złoty i ser jest bąbelkowy, 12 do 15 protokół.
Do miski włóż rukolę, całe liście bazylii i pietruszkę i wymieszaj z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i octem balsamicznym. Rozsypać pizzę, posypać tartym parmezanem i podawać.