Świeże Warzywa Penne
Świeże warzywa Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 419 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, rosół z kurczaka, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Warzywo Penne, Świeże pomidory i cukinia penne, oraz Świeże pomidory i czosnek Penne dla dwojga.
Instrukcje
Umieść kostki squasha na dużej, wyłożonej folią aluminiową patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Dynię skropić 1 łyżeczką oleju, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Wrzuć do płaszcza.
Piec w 425 przez 25 do 30 minut lub aż squash będzie miękki i złoty, mieszając od czasu do czasu.
Ogrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodaj por, i smażyć 5 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Proces dyni, bulion warzywny, i pół na pół w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i olej.
Dodać groszek do wrzącej wody w ciągu ostatnich 2 minut gotowania; odcedzić. Powrót makaron i groszek na patelnię. Wymieszać mieszaninę porów, pozostałą 1/2 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, 1 łyżkę posiekanej szałwii i pokruszoną czerwoną paprykę.
Dodaj przetworzoną mieszaninę squasha, rzucając do płaszcza.
Posypać włoską mieszanką trzech serów.
W razie potrzeby udekorować i podawać natychmiast.