Świeże Tacos z tuńczykiem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka pomidorów, kolendra, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Świeże Tacos Z Tuńczykiem, Świeże Tacos Z Tuńczykiem, oraz Tacos Z Tuńczykiem Ahi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać wszystkie pikantne świeże składniki sosu Chile; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Stojak na brojlery natryskowe z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
Piekarnik
3
Zmiksuj sok z limonki na steki rybne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Stek
Ryby
4
Umieść rybę na stojaku w patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
5
Broil z topów o 4 cali od ciepła 5 minut; włączyć. Broil 5 do 8 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
6
Połamać ryby na duże płatki lub pokroić w 1-calową kostkę. Łyżka skąpać 1/2 szklanki ryby do każdej tortilli. Top z sałatą, papryką i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Raymond R Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.