Świeże sardynki z 2-oliwkową skórką z okruchów chleba

Świeże sardynki z 2-oliwkową skórką z okruchów chleba
Świeże sardynki z dwoma oliwkami Crumb chleba jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 842 kalorie, 75g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, rozmaryn, oliwki utwardzone oliwą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Kotlety z indyka z pieczywem parmezan-Crumb Crust, Łosoś wolno gotowany z oliwą-okruchy chleba posypane, oraz Chleb Focaccia Herbed Z Czarną Oliwą I Świeżym Rozmarynem.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Rozłóż sardynki otwarte na dużej blasze do pieczenia, od strony skóry w dół. W średniej misce, połączyć bułkę tartą, zielone i czarne oliwki, 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek i rozmarynu i doprawić solą i pieprzem. Na wierzchu każdej sardynki 2 czubate łyżki bułki tartej, naciskając je do przylegania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
SardynkiSardynki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Podzielić pozostałą 1/2 łyżki oliwy z oliwek między 2 duże niepylące żaroodporne Patelnie. Ułóż 6 sardynki na każdej patelni, strona skóry w dół, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie i gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Ustaw Patelnie pod brojlerem, 1 na raz, jeśli to konieczne, i piecz przez 1 do 2 minut, lub aż bułka tarta będą złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
5
Sardynki podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
SardynkiSardynki
6
Jedna porcja kalorii 380 kcal, Tłuszcz całkowity 4 gm, tłuszcz nasycony 6 gm
7
Rekomendacja wina: asertywne smaki sardynek i oliwek potrzebują czystego, przyjemnie ostrego białego wina dla kontrastu. Poszukaj francuskiego wina na bazie Sauvignon Blanc, takiego jak Comte Lafond Sancerre z 1996 roku lub Michel Lynch Sauvignon Blanc z Bordeaux z 1997 roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SancerreSancerre
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
SardynkiSardynki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
ComteComte
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn