Świeże sardynki na pieczywie z grilla

Świeże sardynki na pieczywie z grilla
Świeże sardynki na pieczywie z grilla może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gęstego chleba, soli kuchennej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świeże Sardynki Z Grilla, Świeże Sardynki Z Grilla, oraz Grillowane świeże sardynki z koprem włoskim i Zakonserwowaną cytryną.

Instrukcje

1
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Używając 4 1/2 łyżki oleju, umyj obie strony każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Posypać obie strony solą kuchenną. Grill lub pieczywo, obracając raz, aż chrupiące i złoty na powierzchni, ale nadal miękkie wewnątrz, o 4 protokół w ogóle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Sardynki natrzeć z pozostałym 1 1/2 łyżki oleju i posypać grubą solą. Grillować lub smażyć sardynki przez 4 minuty. Włączyć i gotować, aż złoty kolor i po prostu zrobić, o 3 protokół. Do podania, każdy kawałek pieczywa z grilla przełożyć 4 sardynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
SardynkiSardynki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Alternatywy dla ryb: smoły słodsze niż sardynki są tu idealną alternatywą. Zazwyczaj są mniejsze, więc gotuj je trochę mniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rekomendacja wina: słoność sardynek i rustykalność tego dania są idealne z bardzo zimną butelką skromnego i orzeźwiającego vinho verde z Portugalii. Wiele vinho verdes są nonvintage, ale jeśli te dostępne są datowane, wybrać jak Młode butelki, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn