Świeże sardynki na pieczywie z grilla

Świeże sardynki na pieczywie z grilla może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gęstego chleba, soli kuchennej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świeże Sardynki Z Grilla, Świeże Sardynki Z Grilla, oraz Grillowane świeże sardynki z koprem włoskim i Zakonserwowaną cytryną.
Instrukcje
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Używając 4 1/2 łyżki oleju, umyj obie strony każdej kromki chleba.
Posypać obie strony solą kuchenną. Grill lub pieczywo, obracając raz, aż chrupiące i złoty na powierzchni, ale nadal miękkie wewnątrz, o 4 protokół w ogóle.
Sardynki natrzeć z pozostałym 1 1/2 łyżki oleju i posypać grubą solą. Grillować lub smażyć sardynki przez 4 minuty. Włączyć i gotować, aż złoty kolor i po prostu zrobić, o 3 protokół. Do podania, każdy kawałek pieczywa z grilla przełożyć 4 sardynkami.
Alternatywy dla ryb: smoły słodsze niż sardynki są tu idealną alternatywą. Zazwyczaj są mniejsze, więc gotuj je trochę mniej.
Rekomendacja wina: słoność sardynek i rustykalność tego dania są idealne z bardzo zimną butelką skromnego i orzeźwiającego vinho verde z Portugalii. Wiele vinho verdes są nonvintage, ale jeśli te dostępne są datowane, wybrać jak Młode butelki, jak to możliwe.