Świeże Rigatoni z Marinarą i stekiem

Świeże Rigatoni z Marinarą i stekiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj świeżego Rigatoni z marynatą i stekiem. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 68g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 1502 kalorii. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do valentin day. Mieszanka czosnku, stek wieszak, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Świeży Sos Marinara, Rigatoni Z Kiełbasą, Groszkiem I Świeżą Ricottą, oraz Rigatoni z Ragu wieprzowym i świeżą ricottą.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Osuszyć wołowinę papierowym ręcznikiem i obficie doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Miejsce stek na patelni i gotować, aż dobrze rumiane z pierwszej strony, o 2 protokół. Flip i przenieść do piekarnika. Piecz, aż stek zarejestruje 125 ° do 130° na natychmiastowym termometrze odczytu, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Stek wyjąć na deskę do krojenia, przykryć luźno folią i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Połączyć marchew, cebula, i czosnek w misce robota kuchennego i puls, aż drobno posiekane, skrobanie w dół boki w razie potrzeby (około 20 jednosekundowych impulsów). Ewentualnie drobno posiekać nożem lub tarką na tarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Rozgrzać oliwę z oliwek w wysokiej jednostronnej sautépan na średnim ogniu, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8
Dodaj warzywa i tymianek. Doprawić solą i pieprzem i gotować, aż będą miękkie i pachnące, często mieszając, przez około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Dodaj sos pomidorowy i ½ szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
10
Doprowadzić do wrzenia dużą garnek osolonej wody i gotować makaron zgodnie z instrukcją opakowania, skracając czas gotowania o jedną minutę (makaron powinien jeszcze być tylko krótki al dente).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Dodaj makaron do sosu i utrzymując garnek na małym ogniu, delikatnie wrzuć makaron i sos razem, aż większość sosu zostanie wchłonięta, dno patelni jest prawie suche, a makaron jest w pełni ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Makaron przelać do naczynia i polać startym parmezanem. Cienko pokroić stek i ułożyć go na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia68
Magazyn